Naime, ključ je u tome da pri procesu kuvanja koristite pileći bujon, piše
Klix.ba.
Sastojci:
- Četiri ili pet krompira
- 75 grama putera
- 500 mililitara mleka
- Dve kocke za supu u 500 mililitara vode
Priprema:
1. Ogulite krompir i isecite ga na kolutove debljine jedan centimetar. Važno je da ih isečete na ovaj način zbog ravnomernog kuvanja.
2. Skuvajte pileći bijon i ostavite ga da se ohladi pre nego što dodate krompir. Nema potrebe za soljenjem zato što je pileći bujon dovoljno slan.
3. Dodajte krompir i kuvajte na laganoj vatri. Nakon 20-ak minuta, sklonite ga sa šporeta. Prekrijte šerpu kuhinjskom krpom i sačekajte tri do pet minuta da se ohladi.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar