Sastojci:
- 1 šoljica jake crne kafe ili espresa (oko 50–60 ml)
- 1/2 šolje soka od jabuke (najbolje nezaslađenog)
- 1/2 šolje mleka (ili biljne alternative)
- 1 kašika karamel preliva (plus još za dekoraciju)
- Prstohvat cimeta
- Umućeni šlag (opciono)
Priprema:
1. U šerpici zagrejte sok od jabuke, mleko, karamel i cimet dok ne počne da se puši (ali ne da provri).
2. U šolju sipajte espreso/kafu.
3. Preko kafe sipajte vruću mešavinu jabuke i mleka.
4. Po želji dodajte šlag i karamel preliv odozgo.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar