Za jesenji dan: Karamel-jabuka late

Kafa koja miriše na pečene jabuke i karamelizovani šećer, savršena je za početak novembarskog dana ili jesenje popodne.
Za jesenji dan: Karamel-jabuka late
Foto: Screenshot (Youtube/Whole Latte Love)
Sastojci:
 
- 1 šoljica jake crne kafe ili espresa (oko 50–60 ml)
 
- 1/2 šolje soka od jabuke (najbolje nezaslađenog)
 
- 1/2 šolje mleka (ili biljne alternative)
 
- 1 kašika karamel preliva (plus još za dekoraciju)
 
- Prstohvat cimeta
 
- Umućeni šlag (opciono)
Priprema:
 
1. U šerpici zagrejte sok od jabuke, mleko, karamel i cimet dok ne počne da se puši (ali ne da provri).
 
2. U šolju sipajte espreso/kafu.
3. Preko kafe sipajte vruću mešavinu jabuke i mleka.
 
4. Po želji dodajte šlag i karamel preliv odozgo.
OGLASI RADNO MESTO!

Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.

Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Recepti

Da se prezalogaji: Slani mafini

Može biti dobro da se nešto na brzinu prezalogaji, može biti dobro i kada dođu gosti - slani mafini sa sirom i spanaćem.

Šmek jeseni: Late kafa sa bundevom

Sezona je bundeve i svih divota koje se od nje prave. Danas vam predlaženo ovu finu kafu sa pireom od bundeve i mešavinom začina za recepte sa bundevom.