Život
12.02.2015.
16:17 > 19:08
U Lapčićima kod Budve otvorena je "LGBT frendli” vila "Mima”, prvi privatni smeštaj tog tipa u Crnoj Gori.
  • dado

    17.02.2015 21:38
    Moje poslednje iskustvo (ne tako jako davno)sa CG je da je devojka dobila šamar tako što je tražila kusur od prodavca u trafici.. Pa o kakvom gay freindly turizmu gospodo mi pričamo??? Aloo..Trebaće tom kršu još 100 godina bar za neke standarde.. Ja od tada te i slične predele u širokom luku zaobilazim..
  • Dejan

    13.02.2015 17:12
    Za Bez Smisla
    Dragi/a Bez Smisla, desava se da se gay par (kao i vlasnik objekta za izdavanje) nadje u neprijatnoj situaciji kada vlasnik sobe/stana/kuce koja im se izdaje shvati da je u pitanju gay par (a ne 2 drugara), ma koliko taj par bio diskretan. Ako je taj vlasnik neko ko nikada nije upoznao gay osobe i ima pogrdnu sliku o njima, i tu se stvara neugodna situacija koji moze da se izbegne i za par, kao i za vlasnika, time sto neki vlasnici reklamiraju svoje objekte kao LGBT Friendly, znaci namenjene svima, a gay parovi se nece naci na meti negativnih komentara ili neugodnosti od strane vlasnika. Bilo bi fantasticno da zivimo u svetu i vremenu gde nije bitno da li je u pitanju gay ili hetero par kome je izdat objekat, i nadam se da cemo i to videtei jednog dana u Crnoj Gori.
  • CCB

    13.02.2015 17:01
    Leto 2015
    Drugi objekat koji se reklamira LGBT populaciji je "Casa Cañi" (ne vila "Cani" kako se navodi u nekim vestima), stan za izdavanje u Budvi u blizini starog grada sa pogledom na more. Nema nista posebno 'gay' u ovom stanu, osim sto su vlasnici 2 fantasticna i zanimljiva momka iz Brazila, sa velikim iskustvom u medjunarodnom turizmu. Nocenje je otvoreno svima, ne samo LGBT ljudima, a cena je pocev od 25e na noc sa doruckom. Rezervacije na portalima AirBnB (airbnb.com) i MisterBnB (misterbnb.com), ili direktno na stranici casacanibudva.weebly.com.
  • bez smisla

    12.02.2015 17:33
    Svasta, pa nisu oni zivotinje da treba da stoji friendly ili ne. Rec je o ljudskom bicu koji dolazi kao gost smestaja koji ce uredno platiti svoj boravak, bilo ono gay ili str8.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna