Život
14.02.2015.
20:47
Elektronska cigareta koja može da pomogne pri odvikavanju od pušenja, može da stvori nikotinsku zavisnost mladih koji nisu konzumenti klasičnih cigareta, upozoravaju zdravstveni zvaničnici u SAD.
  • Nezavisnik

    14.02.2015 21:30
    Zavisnost
    Pa, sve u životu stvara zavisnost. Zavisnost stvara i TV, internet, alkohol, slatkiši... sve je individualno, od osobe do osobe. Ima osoba koje zapale običnu cigaretu ponekad, pa nisu zavisni od cigareta. Elektronska cigareta ima u sebi propilen-glikol, to je nešto kao antifriz u automobilima, pa sad, zamislite da prokuvate malo antifriza u šerpi i udišete paru. Možete dodati i čaj od nane u tu posudu i evo vam mentol pare. Tako je i sa elektronskim cigaretama. U svakom slučaju je manje štetnije nego obične cigarete i što je najvažnije, ne trujete druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna