Život
27.02.2015.
22:40 > 22:20
Visok krvni pritisak jedna je od najrasprostranjenijih bolesti i među vodećim uzrocima infarkta, šloga, prerane smrti.
  • 28.02.2015 13:05
    A da malo edukujete mlade da se odbrane od stresa? Vecina je bez posla I sekira se.A,oni koji su u manjini I imaju posao , obicno su slabo placeni I opet zavise od roditelja.Mislim da je ovo okidac za puno bolesti,a sveprisutni stres I kako I od cega stvarati porodicu,odlagati neke stvari I dokle ...eto pocetka povisenog krvnog pritiska.Pricajte sta hocete,od ovog sto napisah,sigurno me podrzava vecina.Edukujte nas da razmisljamo da se odbranimo od ovakve svakodnevice,barem kako da preguramo neki period u zivotu.
  • 28.02.2015 02:01
    Hej!
    Ali niste naveli ni jednu od zavrsne vam recenice: "Primenom bar jednog od predloženih saveta pacijenti će smanjiti komplikacije bolesti, poručuju lekari." Npr. kontaktirajte restorane koji stavljaju previse soli u obroke, za pocetak.... jer, mozes dosoliti, al' ne mozes isprati so @ Chicken Tikka na primer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna