Život
31.05.2015.
20:24
Zbog povećanog broja samoubistava ljudi obolelih od raka u Moskvi upućena je poruka onima koji ne mogu doći do lekova za ublažavanje bolova da se direktno jave Ruskom ministarstvu zdravlja.
  • -

    03.06.2015 08:01
    -
    @EvoOvako - ....

    bolje spomenuti nacine lecenja.

    gradjanima se uskracuje pravovremena dijagnostika i lecenje kako bi broj bio sto veci i mahali ciframa zbog partizanskog nacina ratovanja sa natom

    i ovako je kako sam ukucao.
    to cete sami spoznati kada vi ili neko vas dobije rezultate suvise kasno
  • 03.06.2015 06:44
    Šta je rak?
    Rak je posledica pogrešnog života i ishrane. Odnosno to dođe kao kazna za pogrešan život i ishranu. Bio svedok čudesnog izlečenja od raka osobe koja je samo promenile način života i ishrane. A i drugi su se izlečili od raka na taj način.
  • Jovana

    31.05.2015 21:14
    Nista tu ne pomaze ...
    Nazalost, imala sam tu uzasnu priliku da gledam nekog svog koje umirao od ove uzasne bolesti. Kada covek dodje do terminalne faze, nista tu ne pomaze - ni morfijum, ni flasteri, nista ... najgori je osecaj bespomocnosti. Lekari znaju scenario, zato oni koji obole od ove posasti uvek sami sebi presude pre nego sto krenu oni najgori onkoloski bolovi. A tada je po meni najhumaniji cin eutanazija.
  • EvoOvako

    31.05.2015 20:41
    ....
    Lepo je to što pišete o ovom problemu ali me interesuje hoćete li uskoro pričati o problemu kancera u Srbiji? Koliko se povećao broj obolelih posle '99-e? Koliko naših komšija, braće, očeva i kumova je bilo izloženo svemu i svačemu na KOsovu '99-e, pa sada ne mogu imati decu?
    Srbijo, probudi se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna