Život
19.08.2010.
13:27 > 13:31
Bočicu sa deterdžentom za pranje posuđa umesto mineralne vode poslužila je mlada konobarica 39-godišnjoj gošći u poznatom zagrebačkom kafiću Orient Express.
  • Strasno!

    20.08.2010 14:55
    Zabunom natočila deterdžent koji je bio pretočen u bocu od mineralne vode od 0,25 litara????
    Znaci, nemam reci! Poznati kafic, pa pretacu vodu u manje bocice!!!!???? pa tu bi trebao da radi jedan psihijatar pri zaposljavanju, posto konobarici definitivno nesto fali , cim nije primetila razliku izmedju vode i deterdzenta, a i inspekcija zbog pretakanja vode, znaci sva ta voda prodata je na crno! UZAS!!!!
  • apu

    20.08.2010 07:40
    ???
    chek bre?? ko je ovde nenormalan?? ili ona ne zna shta je naruchila pa je pomislila "vid' shto lepa ova fluorescentno-zelena voda??!?!" ili je slepa ili u zivotu nije popila kap vode pa ne zna shta da ochekuje kad poruchi mineralnu???!!

    ccc svega ima u Bozijoj bashti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna