Život
20.01.2013.
11:15 > 10:51
Penzioneri i deca glavni su turisti Srbije, a ključna turistička mesta i dalje su banje i planine.
  • Steva

    21.01.2013 15:53
    Informacija je,samo statistički gledano,možda tačna.Deca /čitaj:đaci/ idu na eskurzije,jer je po programu škole /a roditelji moraju da stvore novac,da deca ne budu izopštena u kolektivu/.Penzioneri "otkidaju" od usta,da "produže" koji dan,život.Ova poruka se odnosi na prosečno dete i penzionera!
  • 20.01.2013 22:46
    TSM
    Srbija nema veze sa turizmom , ne postoji organizovana turisticka organizaija , ocajno je i jadno. Nismo neka sika u turizmu ali kad je jedna Albanija napravila turisticki hit od nunkera sta bi se sve moglo kod nas. Jad i beda je ovde po pitanju turizma. Zapisavanje tbrdjave u Novom Sadu od strane belosvetskih duvaca je glavni hit. vecina tih posetilaca se i neseca gde je provela vikend.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna