Život
23.01.2013.
12:23 > 13:29
Stručnjaci Univerziteta u Kjotu uspeli su da prvi u svetu razviju ljudsko bubrežno tkivo iz matičnih ćelija, objavljeno je danas.
  • Alf

    24.01.2013 11:34
    vapaj za primenjom naukom iz balkanskog ćumeza
    Regeneracija – organa pomoću / iz matičnih ćelija to su stvari u medicinskom istraživanju.
    Sramota što je mnogo toga u Srbiji zanemareno – a koliko pametnih medicinara , hemičara i studenata elektronike ima u Srbiji – oni bi mogli veoma mnogo toga da naprave , kako aparaturu tako i eksperimente.
    Pogledajte magnetnu rezonancu na šta se sve koristi – a na internetu ima samo stereotipnih objašnjenja kako uredjaj radi - nema detaljnih objašnjenja kako se fizički pravi gradijetno magnetno polje ( kako se prave namotaji za elektromagnetno polje ) – i kako se posle toga meri opadanje magnetnog polja – i kako se odatle pravi slika.
    “IDIJOTSKE „ priče slušam godinama – a kakvi sposobni mladi ljudi propadaju.
    Ne treba praviti gvožđuriju od bornih kola - treba praviti „soft“ znanja iz medicine , hemije , elektronike i ...
    Ovo je Vapaj iz beznađa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna