Život
13.06.2013.
09:47 > 10:24
Žene su često veoma nezadovoljne donjim delom tela i ponekad postanu toliko očajne u želji da reše svoj problem pa su čak spremne i da plate visoke cene za razne gelove i kreme, kao i da se podvrgnu ne tako sigurnim zahvatima i procedurama, ali stručnjaci kažu da je sve to prevara u cilju zarade i da jednostavne vežbe jedino mogu rešiti problem.
  • Mili

    17.06.2013 06:15
    Moj "celulit" naprasno i u potpunosti nestaje kad smršam ovih 6 kila "viška" koje imam. :) Inače imam mišičave noge koje svakodnevno vežbam, ali celulit je uporno tu dok ne smršam, tako da sumnjičavo počinjem da verujem da je u pitanju - najobičnije salo. Ranije sam se opterećivala, sad imam samopouzdanje i volim sebe kakva sam, iako nisam ideal lepote sa TVa.
    Tek poslednjih godina primetila sam da momci pričaju o celulitu, pre maltene nisu znali šta je to kad im pomeneš. Za mog momka ni sad nisam sigurna da li ne zna šta je celulit, ili me prosto obožava i ne vidi ga pa me laže već godinama kako sam "savršena".
    Što se tiče skupih krema i tretmana - dok je ovaca biće i vune. ;)
  • Dejan

    14.06.2013 18:58
    Lepota je u oku posmatrača
    Verovatno je nekome celulit odvratan, a nekome seksi i tu nema polemike...
    Ali, nametanje širokim masama šta je lepo, a šta nije - sigurno nije "seksi". Ne znam da li je "gej lobi" (ili nešto slično) odgovoran za razne gluposti u vezi sa izgledom (obično) žena, ali ako se samo malo usredsredite, videćete gomilu kontradiktornih saveta o svemu i svačemu, a naročito o tome šta je lepo, a šta nije.

    Evo jednog saveta i od mene:
    Koristite zdrav razum, sledite sopstvenu životnu filozofiju i slušajte samo one ljude za koje ste sigurni da im je stalo do vas, a zatim SAMI odlučite kako dalje.
  • Kremenko

    14.06.2013 08:42
    za anonimnu...
    Vi zene zaista ne kapirate sta pali prave muskarce...
    Dok ne "zatrese" kad se pljesne - to nije zensko ;)
  • 13.06.2013 15:14
    Kamenko srce, lepo je od tebe sto nas podrzavas i volis sa svim manama, ali reci da je celulit seksi je vise nego preterivanje. Ne razumem kakve veze ima gej lobi sa ovim grubim poremecajem zenskog tela i mislim da ti ustvari ne znas sta je celulit i nisi video kako izgleda, sve je, samo nije lep i seksi.
  • 13.06.2013 14:53
    Dve sam znala (1-2), dve su netačne (3-4), o jednoj nemam pouzdane informacije (5).
  • kamenko i kremenko

    13.06.2013 11:25
    vilma je zakon :)
    U cemu je problem? Meni je celulit jaaaako sexy. Nerviraju me ti trendovi koje namece gay lobi. Zensko telo NE TREBA da lici na musko. Meni je to odvratno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna