Život
27.05.2014.
20:54
Sudeći po trendovima u plastičnoj hirurgiji, ovog leta, osim bikinija, obavezan "modni detalj" biće - rupa među butinama.
  • 28.05.2014 15:55
    Xy
    Sestro mila, nosila sam tri broja veće farmerice i suknje ispod kolena zbog te rupčage. Sada sam se malo potkožila, pa se ne primećuje toliko. Ne znam šta im je lepo u tome. Dok su forsirali frizure i odeću, još i nekako, ali hirurgija je već u domenu bolesnog.
  • xy

    28.05.2014 07:18
    Bolesni i nenormalni diktati današnjice!
    Žalim svaku ženu kojoj je ovo cilj sam po sebi! Imala sam tu "rupu" u tinejdžerskom dobu, kada sam bila mršava kao kost, ne zato što sam htela nego zato što sam takve građe. I bilo me je te moje mršavosti sramota do zla boga... sada sam normalno popunjena... :)
    Modna industrija kao da se utrkuje da od današnjih devojaka napravi čudovišta, po svaku cenu.
  • boco

    27.05.2014 21:22
    a za vegetaciju izmedju butina
    umjetno gnojivo ina kutina
    sto bi rekao riblji boro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna