Autor: Tanjug/ foto: Pixabay

Info
25.03.2017.
13:25 > 13:59
Trećestepeno veće Apelacionog suda u Beogradu ukinulo je presudu kojom je radnik obezbeđenja jedne diskoteke u Pančevu Dejan S. osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela ubistvo na mah, objavljeno je na sajtu tog suda.
  • dule

    26.03.2017 11:34
    Od onog trenutka kad je mladić došao sa pratnjom i pištoljem da se obračunava sa obebeđenjem svaki metak smešten u njega i pratnju mu je nužna odbrana.
  • boze ima li te

    26.03.2017 03:05
    zasto se
    Vise ne prestane u nasem sudstvu sa presipanjem iz supljeg u prazno i donose presude s obzirom na cinjenice koje se ne obaraju i vracaju na ponovno sudjenje. Ja kao laik se pitam kakva je to samoodbrana ako je oteo pistolj pa onda pucao, to je ubistvo esad na osnovu drugih cinjenica odredjuju koje vrste, na mah lil sa predumisljajem itd, Dokle vise lici mi da samo izmisljaju da bi kao nesto radili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna