Autor: 021.rs

Info
14.06.2017.
23:14
Komisija opštine Novi Bečej zadužena za dodelu kuća izbegličkim porodicama na njenoj teritoriji, bodovala je 17 pristiglih prijava i odlučila da će prvih osam kandidata sa liste prijavljenih dobiti novu stambenu jedinicu.
  • _bot

    20.06.2017 18:02
    @G
    Vas komentar je savrsen primer obrasca koji se ponavlja decenijama: Cim neko pokusa status "izbeglica" da postavi na neko mesto primerenije stanju u drzavi, on odmah bude zasut gomilom uvreda. Iskopajte oci coveku, ne bi' li dokazali da ste jadni i da zasluzujete socijalnu pomoc pre drugih, socijalno ugrozenih...
  • nma1776

    18.06.2017 18:07
    trfrmr
    Ako imam ljudi sa mozgom u Novom beceju,sad je momenat da se nesto uradi ili cete ziveti u Avganistanu za koju godinu.
  • G

    16.06.2017 21:15
    @V - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", izbeglica ste do kraja života ako ste izbegli, ako su vam imovinu razrušili i spalili i niste imali gde da se vratite, a isto tako "ne godinama nego decenijama" zločinci koji su im imovinu razrušili i spalili nisu kažnjeni niti im je za to vreme obnovljeno ono što je uništeno. Kao i uvek, najiskrenije se nadam da ćete doživeti njihovu identičnu sudbinu. Ni manje, ni više.
    @Dokle pobogu - "poštovani" nesposobni "gospodine", postoje i poslovi van javnih preduzeća iako razumem da vam je jedini cilj da uvalite svoju decu na sigurne poslove dok im je jedina kvalifikacija mesto rođenja. Nadam se da će i vaša deca doživeti njihovu sudbinu, pa da se konačno zaposle u tim javnim preduzećima.
  • Dokle pobogu

    15.06.2017 22:00
    Jel su to one izbJeglice sto su se pozaposljavale po novosadskim javnim preduzecima, sto nas urnisaše svojim glasackim pravom ili su izbeglice novosadska deca koja su otisla za poslom u Nemacku, Dansku, Kanadu jer ovde nemaju sanse zahvaljujuci izbJeglicama ??!?
  • Nervirach

    15.06.2017 15:50
    Imam savrseno mesto za ovakve slucajeve. Beograd i ovako sve istovara ovamo pa nek im deli stanove u zgrade Beograda na vodi.
  • Srbistan

    15.06.2017 11:49
    Sve ponosni Srbi,moj do mojega
    Svi znaju da se bune i da lupetaju , kao prvo raspitajte se koliko finansiskih sredstava dolazi uopste iz Srbije!!!
    Sve sto se gradi za bilo kakve izbeglice placa Evropska unija i sve njene clanice a posto Srbistan nije deo iste, ne placa nista nego dobija donacije za takve projekte=ZATO TISINA

    Sve vam treba, sve vam nedostaje
    Voleo bih vas da vidim u njihovoj kozi!
    Nazalost Srbija nije nista naucila iz svih tih ratova i proterivanja.

  • Nervirach

    15.06.2017 09:14
    Jel taj ,,izbeglica,, ima nekretninu sa druge strane granice? A jel moze za promenu nesto i za ovdasnje, nas sa ove pogresne strane Dunava? Da podsetim da su ratovi davno prosli. Ili vi bi jos da ratujete?
  • ok_ns

    15.06.2017 07:44
    Izbeglice?
    Izbeglicama??? Pretpostavljam iz Sirije, Libije, Pakistana i slicnih ratom zahvacenih prostora...
  • V

    15.06.2017 05:43
    izbeglice, 2 decenije posle?
    kako neko može biti izbeglica ne godinama, nego decenijama posle ratova? Kako neko može imati status izbeglice ako ima 2 državljanstva - matične države i poklonjeno državljanstvo Srbije (u kojoj prekraja izbornu volju domaćih glasača)? Kako neko može biti izbeglica kada ratova nema već decenijama?
    Kada će vlast početi bar jednaku pažnju da poklanja domaćem socijalno ugroženom stanovništvu? Kada će ono doći na red?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna