Autor: Beta

Info
27.07.2017.
12:42 > 12:49
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da Centar za saradnju u oblasti saobraćaja i infrastrukture sa Kinom treba da doprinese razvoju saobraćajne mreže i boljem povezivanju nacionalnih, regionalnih i evropskih projekata sa inicijativom "Jedan pojas, jedan put".
  • Ni Hao

    27.07.2017 23:59
    blago Kinezima
    Ti fileri i to.... i peglana frizura i kostimići ..jel to toliko utiče na vas da verujete u to što izgovarate? ".. smo jedan od najvećih partnera Kine u mehanizmu saradnje sa 16 zemalja centralne i istočne Evrope..." !!!!!!!!!

    Evo Kinezi ne spavaju od uzbuđenja. Osigurajte se vi od lopova iz vaših redova i biće uspeha!
  • dobrotvorka

    27.07.2017 23:41
    MISLIŠ
    Srbija postaje centar za "*laganje u ovom delu Evrope"?
  • cccc

    27.07.2017 23:39
    zakrpite rupe botoksom
    Infrastruktura: čim uđete u našu u zemlju počinju rupe na putu. Lepo je nacrtala obrve. sad jos samo malo hijalurona kao i njene koleginice i svi putevi ce blistati. Pokondirena elita.
  • dokopana

    27.07.2017 23:31
    dokopana
    Gospođa "Dokopana" funkcije ima utisak da živi u bajci! To je lepo, čestitam, ali gospođo Dokopana, probudite se! i vi i vaši lideri! Vaši članovi ne rade! Vaši članovi se švrćkaju po gradu dok im vi udeljujete platu za nerad i pričate svima bajke o napretku! Raspitajte se malo kome ste dali pravo da dobija platu bez rada. Gospođo, o čemu vi pričate? Kakvi projekti, kakva Evropa? U Evropi svi zaposleni idu na posao i rade, gospođo! Jel znate to? Tamo ljudi rade 8 sati dnevno i dobijaju platu za rad! Kad ne rade ne dobijaju platu! Lepo pokazujete kako treba varati. Ko vas ne zna još bi i poverovao u vaše basne.
  • dobro jutro

    27.07.2017 23:18
    aaaaaaaa
    Ma bolji smo i od Nemačke i od Norveške! Nikad nas neće stići. Jel i Z.M. primila tu čudesnu ružičastu vakcinu? Glaukom? Katarakta? Ma ogromno iskustvo imamo u realizaciji projekata od evropskog i regionalnog značaja. Aj prvo popravite rupe na uličnim kolovozima i wc-e na javnim mestima! Jel znate da još uvek smrde? ili vi nuždu obavljate samo u posebnim uslovima?! Prepričava se po Evropi kako kod nas sve smrdi. Javne nabavke pojele i vas i budžet i čast i obraz.
  • West Southwest

    27.07.2017 21:33
    SNS Diarrhea Diaries.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna