Autor: Beta

Zabava
21.09.2017.
13:04
Grad koji želi da svetski trgovinski gigant Amazon u njemu otvori svoj novi štab, mora da ima biciklističke staze, saopštila je ova kompanija.
  • Just use Google

    22.09.2017 20:26
    @korporativna kultura
    I onda odes na sajt koji se ne predstavlja kao neprofitni, a oni koji ga drze imaju milione i vidis koliku platu ima radnik Amazona. Najnizi radnik u skladistu ima oko 30 hiljada dolara godisnje za 8 sati rada u pet radnih dana u nedelji. Da spomenem da im inzenjeri, programeri i ostali imaju uveliko preko 100 hiljada? A koliko radnici po ''nekorporativnim'' drzavama poput Kube imaju platu i kakav zivotni standard? Super, pljuvacemo po korporacijama, koje imaju svoje mane, a velicacemo taj neki slobodarski zivot ignorisuci da ljudi iz tih ''nekorporativnih'', komunistickih i ''slobodnih'' drzava beze na zapad jer im je bolje biti taj najnizi magacioner tamo nego da zive i rade u ''svoj toj slobodi''.
  • Kika Bibić

    21.09.2017 22:16
    Da li je neko primetio da su kolovozi, trotoari i parikzi oko fakulteta i kampusa uređivani bez ijedne biciklističke staze? Zar nam nije cij da studenti koriste biciklove, a ne automobile?
  • korporativna kultura

    21.09.2017 18:20
    Amazona
    Sad kad se već našlo za shodno da se piše o tome u koji grad Amazon dolazi ili ne dolazi i zašto, zašto se ne bi znalo nešto i o korporativnoj kulturi koja ga krasi? Neplaćanje poreza http://www.ethicalconsumer.org/boycotts/boycottamazon.aspx i uslovi rada u žestoko takmičarskom radnom okruženju ~fiercely competitive environments~, http://business.financialpost.com/technology/amazon-exposed-how-big-tech-is-getting-as-brutal-as-wall-street, dovoljni su razlozi da se javnost obavesti o razlouima zbog kojih se Amazon bojkotuje. Amazon bojkotuju i veliki knjižarski lanci i aktivisti za prava životinja. O povredi prava iz rada više na http://business.financialpost.com/technology/boycott-amazon-if-you-want-but-dont-expect-it-to-work, https://www.youtube.com/watch?v=YgZOGwCjr0U. i skandalu na http://net.hr/danas/novac/ozbiljne-optuzbe-protiv-amazona-zastitari-zastrasuju-strane-radnike/
  • Vojvosadjan

    21.09.2017 16:21
    Evo prilike za ćelavog morona bar da pokuša da pošalje ˝ponudu˝ Amazonu da udomi njihov drugi štab. Naravno to je nemoguće zbog milion drugih faktora ali ništa ne košta probati.
  • Marko

    21.09.2017 14:39
    Toliko o tome kada sledeći put neki gradski odbornik ili neki vozač kaže kako su "biciklističke staze bespotrebna i skupa investicija". :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna