Autor: Beta

Info
23.01.2018.
22:13 > 22:15
Petnaestogodišnji dečak koji je danas propao kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza, zadobio je blaži potres mozga i naprsnuće podlaktice, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.
  • Stanar

    24.01.2018 11:03
    Dojadilo
    Svaka budala može da kupi psa.
    Onda ga kao malog psića draži i ćuška kako bi što više lajao i branio se, jer je budali simpatično da se mali psić brani.
    Onda taj pas poraste i počne da laje na svaku sitnicu i šušanj u svojoj okolini.
    I to kao jedini pas koji se tako ponaša, u zgradi sa 40 pasa.
    Verovatnu mu smeta i što ga budala ostavlja po 10 sati samog u betonskoj kocki.
    Ali, EU rekla da budala ima svoja ljudska prava, da maltretora okolinu.
    I dok ne budemo imali čvrsta NAŠ zakon za uslove uzimanja pasa - licencu - i uslove napuštanja istih, ogroman broj budala će nas maltretirati sa životnjama nad kojim se iživljavaju. Kao "ljubitelji životinja".
  • NS

    24.01.2018 07:41
    teror lutalica
    Pas je lutalica ali danas imaju veća peava od čoveka i zato imamo teror lutalica na ulicamaNeke grupe su se izborile da ih drže na ulici, zato i ima toliko napadnutih ljudi. Ali zato imaju račun .
  • Dragan

    23.01.2018 23:43
    ?
    Samo nemojte kriviti psa. Kaznite ljude koji napuštaju pse (obično kada shvate da ih treba redovno hraniti i šetati) i sve će se rešiti vrlo brzo.
  • Jasmina

    23.01.2018 22:37
    Strasno
    Samo da dete bude dobro.Za kretene koji pustaju pse na ulicu, nemam reci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna