Autor: N1

Info
16.02.2018.
10:14 > 10:26
Članica niškog Lokalnog antikorupcijskog foruma, inače pravnica u penziji, Čedoslava Ristić, privedena je u policijsku stanicu Kuršumlija, u kojoj je zadržana više od tri sata.
  • Kovač

    18.02.2018 11:31
    Ne poznajem ljude, zao mi je njihove ogromne stete i stvarno najdublje saosecam sa ostecenima. Salu na stranu, ne volim matorce kojima stalno nesto smeta, pa pustite bre narod da zivi, narod koji i bez njihovog smaranja "prezivljava"
  • lokalna korupcija

    17.02.2018 19:44
    Gospođa Ristić je član lokalnog antikorupcionog foruma !! Posao antikorupcionog foruma je da ukazuje i radi na sprečavanju korupcije na lokalu jer je poznato da lokalne vlasti preko tendera, projekata .... kradu novac iz lokalnog budžeta i trpaju u svoje džepove. To je razlog za maltretiranje porodice Ristić od strane lokalne vlasti.
  • Мунгос

    17.02.2018 16:03
    Директор Војимир Чарапић, економиста истине.
    Ако парцела није друштвена, неопходна је сагласност власника парцеле. Одштета или враћање у првобитно стање се подразумева. С тим што у супротном, правници мангупи не дозвољавају самопомоћ, већ упућују странку да се жали корумпираној власти са којима су у спрези. А воз пролази, ограда се руши, неки разумеју како се осећају Ристићи. Али увек се нађе неки буздован као „Колега“, који вреба прву прилику да зајаше оштећеног. А „laki“, за њега је лако, ту је комуналац да за њиме опере.
  • Ljubi bližnjeg svog

    16.02.2018 18:16
    Može i ova vest u kampanju za rađanje. Dok si dete, dobro je, posle kako se snađeš, ništa ti niko ne garantuje.
  • laki

    16.02.2018 17:27
    zasto je bitno cega je clan i sta je po profesiji, navlacenje mase, a dildikama napaljenim pojasnjenje, komunalna infrastruktura ima prvenstvo, nemozes zabraniti da prodje kroz tvoj posed, ajd se malo informisite pre baljezganja
  • Pawlle

    16.02.2018 16:47
    Nazzi su na vlasti
  • Perics

    16.02.2018 15:51
    Po redu
    Za pocetak tuzba. Bez brige u strazburu 100% dobijaju. Ttrajace ali.....
  • Milana

    16.02.2018 14:20
    Tako je to
    Kad se sukobi srpski inat sa bahatom korumpiranom vlašću. Očigledno su "u dobrim odnosima" sa komšijom.
  • Dragan

    16.02.2018 12:58
    nasilno
    Poruka koju salju narodu !
    Nad tvojom imovinom mi smo vlast !
    Ponasaj se po nasim a ne po zakonitim pravilima!
    Ne postupanje vodi u maltretiranje i hapsenje!
    Vrata i kuca su obelezeni!
    Sagni glavu i gledaj dole!
  • MIško mali mrav

    16.02.2018 12:56
    Svi smo mi bezvredni insekti
    Za početak: Engleska, Južna Afrika i Senegal. A dalje: tekst je primer kako ne postoji zakonitost u Srbiji. Svi smo mi mali mravi koji treba da podredimo svoje postojanje i žrtvujemo svoju decu postojanju mravinjaka kao celine, čak i kada treba da zaginemo za porebe i po mišljenju nekog glupog i korumpiranog lokalnog rukovodioca. Za uzvišene ciljeve! A najuzvišeniji cilj ljudskog postojanja je da bude slobodan i jednak sa svim drugim jedinkama u svojoj okolini. Toga u Srbiji nema. Kod nas, u praksi, ruše privatno vlasništvo (Savamala) zato što je ružno! Oduzimaju penzije po principu: od tebe uzimam toliko, a od tebe toliko. Kako vođa proceni. Jebem ti napred spomenutu državu.
  • typisch serbisch

    16.02.2018 12:32
    izivljavanje
    a, sve NAPREDNO DO POBEDE na racun, obicnog naroda! sta pa znaju ti i takvi penzioneri iz tamo neku Kursumliju ...treba da budu srecni, sto im nisu celu kucu srusili!!! za zuto dugme, ima da te 'apsi "napredna" vlast, do sudnjega dana. zemlja Srbija nije drzava....w.
  • /

    16.02.2018 12:20
    /
    stvarno vam se vise dopada rusija?

    svakome kome ovakav sistem odgovara je saucesnik u njemu
  • totalitarizam

    16.02.2018 11:56
    osnova slobodnog drustva je pravo na privatnu svojinu
    neotudjivo je pravo posedovanja i upravljanja svojom imovinom - inace, ta ideja se nalazi i u Povelji Osnovnih Ljudskih Prava
    Drzava i njeni organi ni u kom slucaju nemaju prava -pa makar i pod izgovorom 'opsteg dobra' - da otudje, koriste, ili cak 'primirisu' privatnoj svojini bez izricite dozvole vlasnika...
    na ispitima legitimiteta Drzava Srbija UVEK & IZNOVA pada.... (valjda se na kolenima njeni organi osecaju najbolje...)
    pitanje je kada ce srbija (opet) da pocne da proterava svoje stanovnistvo i konfiskuje imovinu gradjana....
    #vecvidjeno

  • Sima Kosmos

    16.02.2018 11:55
    Istraj gospodjo
    ne daj dospodjo vodu komšiji, polomi cevi i sve oteraj. Posle napiśi zao komentar na portalu, reci da su krivci za sve na vlasti i da su te zato priveli. To je školski primer mrzitelja svega.
  • Колега

    16.02.2018 11:23
    Опет се понавља иста прича, исти образац понашања као код оног капетана у БГ. Госпођа правница би требало да зна да што је неко корумпирани скот у јавној управи и што рад јавних предузећа подређује приватном интересу, њој не даје за право да самоиницијативно уништава водоводне цеви.Што је јавност алармирала и упознала са овим случајем злоупотрбе и корупције свака част...уништавање цеви не одобрравам, треба је примерено казнити.
  • Jaja

    16.02.2018 11:04
    A ja kad sam hteo da uvedem telefon, izasle komsije da se zale jer im se ne svidja da im bandera ruzi pogled, iako je na javnoj povrsini/putu i Telekom se pokupi i ode...

    E moja Srbijo...
  • Pedja

    16.02.2018 10:41
    Zbog ovih i slicnih istuacija se i insistira na vladavini prava, a ne prvivatnom javasluku i zloupotrebi polozaja
  • Pera

    16.02.2018 10:36
    Ista prica kao nekada a mozda i sad u Novom Sadu. Prijavljuje se kvar a izvode radovi na izgradnji bez dozvole. Obicno se sve zavrsi tokom vikenda.
    Ako su u resili ovo da urade. Red bi bio da radove izvedu bez ostecenja objekata vlasnika ili ako je to nemoguce da se to uradi sa najmanjom stetom a da se po zavrsetku sve lepo popravi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna