Dnevnice za čišćenje snega i u Novom Sadu

Dobrovoljci koji žele da pomognu u čišćenju snega treba da sutra dođu na Trg slobode u 8.30h i za to će dobiti dnevnicu, rekao je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Dobrovoljci koji žele da pomognu u čišćenju snega treba da sutra dođu na Trg slobode u 8.30h i za to će dobiti dnevnicu, rekao je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

On je kazao da Novi Sad ima dovoljno mehanizacije i dobru infrastrukturu za ovakve vremenske uslove da može normalno da funkcioniše, ali da će dodatno ljudstvo biti potrebno jer su najavljene nove padavine i dodatnih 30-40 cm snega. Kako je rekao, svako ko bude sutra ujutro došao ispred Gradske kuće biće plaćen za čišćenje snega. Nije međutim navedeno koliki je iznos dnevnice.

Sneg će se čistiti ispred prioritetnih objekata - bolnica, Domova zdravlja, vrtića, škola, itd.

Članovi Gradskog štaba za vanredne situacije pozvali su građane da čiste sneg ispred svojih kuća, zgrada i lokala kako bi zajedno doprineli da ulice budu prohodne i da bude što manje nezgoda. Zbog preopterećenosti sistema elektrodistribucije, građani su pozvani i da maksimalno racionalizuju korišćenje velikih potrošača električne energije, pogotovo ukoliko koriste struju za grejanje. Sve glavne saobraćajnice u Novom Sadu su prohodne, a procena stručnih službi je da će zimske službe i od ponedeljka, kada će prema prognozi meteorologa ponovo padati sneg, moći da održavaju prohodnost. (S.K.)

  • 08.12.2012 20:11
    jel ima organizovano ciscenje
    jel ima sutra ciscenje grada i kolika je dnevnica
  • 12.02.2012 21:05
    dnevnice
    kad ce biti isplata dnevnica,zna li neko i preko koje zadruge ide :D?
  • djokara

    12.02.2012 19:10
    odgovarajte ako boga znate
    jel zna neko oce li sutra ( ponedeljak 13.02.) grad organizovati onu akciju ciscenja snega ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti