Besplatan engleski za nezaposlene

Američki kutak organizuje još jedan kurs početnog engleskog namenjen nezaposlenima koji žele da ga nauče.

Besplatan kurs će početi ​16. ​marta i trajaće sedam nedelja. Održavaće se ponedeljkom i sredom​ (jedne nedelje u 9.30 časova, a naredne u 17.30 časova) u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).

Kurs će voditi Stefan Bognar, apsolvent Filozofskog fakulteta na odseku za anglistiku i polaznik UGRAD programa za školovanje talentovanih studenata u Americi. Pored studija, bavi se i prevođenjem, a do sada je preveo dve knjige za izdavačku kuću Psihopolis.

Realizaciju ovog kursa omogućila je Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i World Learning Center koji su obezbedili knjige i sertifikate za polaznike/ce kursa.

Kako biste se prijavili, potrebno je, pre svega, da se učlanite u Američki kutak Novi Sad (članstvo je besplatno samo je potrebno da donesete jednu svoju fotografiju, manjeg formata i ličnu kartu) i​ da ​popunite formular OVDE.

Prijave traju do ​14. ​marta, a ukoliko bude mnogo prijava, samo odabrani kandidati i kandidatkinje biće obavešteni.

Autor: 021

  • Bill

    07.03.2016 23:21
    Idealna prilika da Toma diploma stekne (ovaj puta da stvarno stekne!) diplomu i nešto nauči!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič