Lidl otvara prve prodavnice sledeće godine

Kompanija Lidl Srbija ostaje pri svojim planovima za tržište Srbije, a otvaranje prodavnica u planu je tokom 2018. godine, rečeno je danas u toj kompaniji.
Navodi se da je Lidl Srbija trenutno fokusiran na kupovinu lokacija, planiranje gradnje i uspostavljanje sistema unutar organizacije, kako bi se pripremio za otvaranje prodavnica u Srbiji, koje je planirano tokom 2018. godine. 
 
"Objekti se grade u gradovima širom Srbije, ali bez obzira na to kada se gradnja na lokacijama završi, nijedan Lidl objekat neće biti otvoren pre 2018. godine", kažu u toj komopaniji. 
 
Stav kompanije Lidl international, koji je, kako se podseća, objavljen i prošle godine, jeste da je Lidl trenutno fokusiran i da radi na otvaranju prodavnica u SAD, kao i u Srbiji, i da u ovom trenutku nema planove za širenje na tržište Bosne i Hercegovine.

Teme

LIDL
  • vera

    20.02.2017 23:02
    Lidl
    Samo da ostanu dosledni principima po kojima su poznati: jeftini i kvaitetni, prvenstveno domaci proizvodi, jer nam je vec dosta promocija smezuranog i cesto i pokvarenog voca kojima obiluju rafovi u Idei i Dis-u!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija