Business Café u Nišu 30. marta

Business Café Srbija biće održan u Nišu, u četvrtak, 30. marta.
Tema niškog susreta je "Kako do donatorskih para?" – pitanje koje postavljaju mnogi koji imaju ideja. 
 
U hotelu New City, od 18 do 20 časova, sa svima koji su zainteresovani da saznaju kakve su mogućnosti i proces da se, uz pomoć donatorskih sredstava, upuste u preduzetničke vode, znanje i iskustva podeliće:
 
- Dobrila Sudimac Mratinković, savetnica u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac (CRJP), koja se godinama bavi pripremom i implementacijom razvojnih projekata za nacionalne, međunarodne EU programe društveno-ekonomskog razvoja 
 
- Predrag Stošić, direktor socijalnog preduzeća "Radanska ruža" Lebane, između ostalog i autor Vodiča za osnivanje malih i srednjih preduzeća, Vodiča za kontrolu javnih finansija na lokalnom nivou, Vodiča za čitanje lokalnih budžeta i Vodiča za osnivanje zadruga
 
- Dušica Tričković, vlasnica radnje "Kiki-kore"
 
Sa njima će razgovarati Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija – i sama preduzetnica koja razvija porodični biznis "Friški jazački sirevi".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.