Novi pametni novčanik na kom možete da slušate muziku

Na novim "pametnim" novčanicima Woolet 2.0 možete da slušate muziku, a osim toga, novčanik će vas obavestiti svaki put kada ga ispustite iz svoje blizine.
Postoje dva različita modela Woolet 2.0 novčanika, od kojih svaki ima Bluetooth radio, bateriju koja traje šest meseci, bežično punjenje i zvučnike koji podržavaju jačinu od 90 decibela. 
 
Sva ova elektronika zašivena je unutar novčanika, tako da izgleda kao da nema ništa u njima. Novčanike možete da spojite sa mobilnim telefonom preko aplikacije Woolet app, tako da će vam dati signal svaki put kada ih ispustite iz vaše blizine.
 
Woolet 2.0 novčanici ručno su napravljeni od prave kože, a kako bi se dodatno isticali, imaju na sebi i pin koji je obložen od 24-karatnog zlata. Kupcima se uz novčanik uručuje i potvrda o metalurškim svojstvima pina.
 
Novčanici se prave u nekoliko velična, a svaki od njih ima dovoljno prostora za novac, kovanice i kreditne kartice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija