Sky music: Možda smo slučajno emitovali reklamu SNS

Kompanija "Sky music" ponovo se noćas oglasila povodom slučaja navodnog prikazivanja logotipa SNS-a na led ekranu u Kombank Areni.

Ova kompanija navodi da je nakon dodatne istrage ustanovljeno da je postojala tehnička mogućnost objavljivanja tog video materijala tokom tehničke probe video miksete od strane firme "Atomik Vižual Suport" koju su angažovali.

"Postoji mogućnost da se sporna fotografija pojavila slučajno i na kratko na led ekranu mnogo pre početka programa, kada u Areni nije bilo publike, tokom provere ispravnosti video signala od strane ovlašćenih tehničkih lica", navodi se u zajedničkom saopštenju dve kompanje.

Kako se dodaje, fotografija je ostala u memoriji video miksete nakon što je firma "Atomic Visual Support" bila angažovana na poslednjim konvencijama Srpske napredne stranke, na kojima tehnika i ljudstvo "Sky Musica" nisu učestvovali.

"Proces provere video signala prilikom koga se koristi sadržaj koji je u datom trenutku na raspolaganju, standardna je procedura na ovakvim događajima. Niko iz našeg tima nije imao nameru da meša politiku i sport, niti je sporna fotografija emitovana za vreme trajanja programa Evropskog prvenstva u vateropolu", ističe se u saopštenju.

Iz rental kompanije "Sky music" izražavaju žaljenje što je neko eventualno objavljeni video sadržaj sa tehničke probe iskoristio u svrhe političkog marketinga, kao i zbog neprijatnosti koje su akteri ovog događaja mogli imati.

Autor: Tanjug

  • njofra

    12.01.2016 19:53
    rekla-ma
    Alo narode, da li ti vise verujes svojim ocima ili vucicu?
  • Alapača

    12.01.2016 13:52
    Fotomontaža ili ne, svaki radnik treba da poznaje svoj posao! Rad sa takvim stvarima nije igračka!
  • Emil Cioran

    12.01.2016 10:44
    @ST: ajde to, to im je standard, nego sto su botovi na sav glas k****i kako je fotomontaza. Mislim da ni zene na porodjaju nisu imale takve trudove. Za lopatom sigurno ne bi tako zapeli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.