Državljani Srbije uhapšeni zbog droge na žurci u Ulcinju

Dvojica državljanina Srbije uhapšena su zbog posedovanja narkotika tokom racije u jednom klubu na Velikoj plaži u Ulcinju u Crnoj Gori.

Zbog marihuane, ekstazija, spida i LSD-a crnogorska policija procesuirala je sadam osoba u Ulcinju.

Službenici Odseka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije u u saradnji s policajcima iz Bara i Ulcinja danas su izveli raciju u objektu "Ka’banya kitesurf" na Velikoj plaži u Ulcinju. Zbog posedovanja narkotika procesuirano je sedam osoba, a dvoje je uhapšeno, oboje iz Srbije.

Službenici Odseka za borbu protiv droge priveli su N.Ž. i V.T, iz Srbije, koji su po skraćenom postupku privedeni Područnom organu za prekršaje u Ulcinju, dok će taj organ u redovnom postupku procesuirati predmete ostalih pet osoba.

Na žurci kojoj je prisustvovalo više stotina ljudi, ukupno je zaplenjeno 199 komada ekstazija, 140,4 grama marihuane, 36,3 grama amfetamina-spida, jedna LSD sličica i 0,8 grama neidentifikovane praškaste supstance sive boje.
 

Teme

droga
  • Maja

    27.08.2016 09:19
    Smrtne kazne za dilere. Unistili su moju cerku. Smrtne kazne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.