Lazar Ristovski imenovan za člana Saveta Fakulteta dramskih umetnosti

Glumac i reditelj Lazar Ristovski imenovan je za člana Saveta Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu kao predstavnik osnivača (države), odlučeno je na sednici Vlade koja je održana 13. jula.
Tom prilikom su sa ove dužnosti razrešeni Živorad Ajdačić, Božidar Nikolić i Vilibald Erić.
 
Ristovski je, kako podseća "Blic", nedavno dobio na konkursu Filmskog centra Srbije (FCS) skoro 40 miliona dinara za projekat "Čarape kralja Petra", koji je ranije dva puta odbijan na istom konkursu, zatim je pokrenuo filmski festival u Ravnom Selu, a sada je postao i član Saveta FDU. 
 
Inače, na istoj sednici Vlade smenjen je reditelj Nenad Todorović sa mesta v. d. direktora Narodnog pozorišta u Prištini, a za novog direktora imenovan je Predrag Radonjić.
  • Šove fest

    23.07.2017 12:12
    Odavno sam naučio da čovekovo delo i talenat odvajam od njegovog karaktera. Laza Ristovski me je razočarao samo zato što je sebi u ozbiljnim godinama dozvolio preveliko valjanje u blatu.
  • Pamteći

    20.07.2017 20:54
    Tito i ja
    A ovo si ti Lazo i AV.Za tvoju bivšu glumu skidam kapu a za tvoju sadašnju glumu kapu bacam u smeće.
  • Glogovac

    20.07.2017 10:44
    Vratiće mu se kao bumerang!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija