Četvoro povređeno u popodnevnim saobraćajkama

Tridesettrogodišnji vozač kamiona teško je povređen danas oko 16 časova na ulasku u Novi Sad kada je sleteo s puta.
On je prevezen u Urgentni centar i nalazi se na jedinici intenzivne nege, pod stalnim nadzorom lekara.
 
Nešto ranije, u 12.30h na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina, tridesetogodišnji muškarac je prošao sa lakšom povredom glave. 
 
Potom je u 12.35h u Fruškogorskoj ulici dvadesettrogodišnja devojka povredila glavu, sa sumnjom na potres mozga, te je prevezena u Urgentni centar.
 
U 13.50h na uglu Kisačke i Partizanske je muškarac od 64 godine lakše povređen.
 
Popodne je došlo i do lančanog sudara kod Bazara, u kojem nije bilo povređenih.
  • Mića

    30.12.2016 09:55
    Poznat
    1,75 promila, posle 2l vode i pakle orbita i sat vremena do dolaska patrole sa kojom se veoma dobro poznaje. Smesno je sto je jedna patrola za to vreme bila sa druge strane bulevara ispred banke i gledala sta se dogadja.
  • NS49

    30.12.2016 06:13
    Očekivao sam gužvu pred Novi godinu i primetio je ali nisam utvrdio ko su ti koji tako jure po gradu da bi spremili doček.
    Danas u petak verujem da će biti još veće gužve pa bi apelovao na sve da se bolje organizuju i ako mogu preskoče vožnju automobilom.
  • Vozač Renoa

    29.12.2016 23:18
    Događaj
    Ne znam da li smem da podelim informaciju koliko je "gospodin" koji je udario devojke "naduvao". Uglavnom, čekali smo kolonu na semaforu kad je udario devojke i gurnuo ih u naš auto. Za devojke nisam siguran, ali majka (gospođa sa blond kosom) trenutno čeka da joj stave kragnu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika