Tri osobe povređene u udesima u Novom Sadu

Tri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile u Novom Sadu.
Tri osobe povređene u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Hitna pomoć intervenisala je oko 10 časova na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice cara Dušana, gde je povređena 58-godišnja žena. Ona je zadobila lakše povrede vrata.
 
Kako je rečeno u Hitnoj pomoći za 021.rs, oko 13.30 časova na Sentandrejskom putu, kod skretanja za BIG, oborena je pešakinja. U pitanju je 35-godišnja žena, koja je zadobila kontuzionu povredu glave i ramena.
 
Motociklista star 54 godine zadobio je povredu grudnog koša nakon pada sa motora u Šekspirovoj ulici oko 17 časova.
 
Hitna pomoć intervenisala je i oko 22 časa, kada je ispod Varadinskog mosta pronađeno telo mlađeg muškarca. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.
  • Pandora

    23.10.2017 00:27
    Molim Vas sve
    Mole se ljudi koji su u ponedeljak 16.10 oko 18 i 45 videli nesavesnog vozaca koji je udario zenu na pesackom prelazu da se javi ako uopste ima savesti da se javi jer je zena tesko povredjena!!U pitanju je karavan a mladji covek je iz neke od ulica koje su u blizini pomenute lokacije!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika