Jednostavan trik za ukusnu pastu

Svima se nekad dogodi da pasta ne uspe, ali i za to postoji jednostavno rešenje.

Savršenu pastu moguće je napraviti samo u nekoliko koraka.

Najpre je potrebno staviti testeninu u prazan tiganje, ne u šerpu, kako se obično radi. Zatim dodajte hladne vode, toliko da prekrije pastu i stavite da se kuva.

Povremeno treba promešati drvenom varjačom, a vreme kuvanje je od sedam do deset minuta. Vodu u kojoj se skuvala testenina može se iskoristiti i za pripremu sosa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.