Šta bi žena trebalo da traži

Deset stvari koje bi svaka žena trebalo da traži od svog muškarca.
Postoji 10 stvari koje bi svaka žena trebalo da traži od svog muškarca:

1. Odraslu osobu

Zdrava, kvalitetna veza počinje s dvoje ljudi koji su već formirane, zrele ličnosti spremne za veliku odgovornost koja dolazi s pravom ljubavlju. Jednostavnije rečeno, nije na vama da ga odgajate. Vi niste životni mehaničar za vašeg gosp.Savršenog, niste tu da mu rešavate finansijske, psihološke ili emocionalne probleme. To ne znači da ne treba da mu budete podrška, već da je na njemu da reši probleme i greške iz prošlosti kako bi bio spreman za novi život s vama i kako bi on bio jednako toliko podrška vama koliko i vi njemu.

2. Da se zbog njega osećate poželjnom

Ako imalo ulažete u svoj izgled, zadatak vašeg muškarca je da žudi i slini za vama – kako bi vas podsetio da ste još uvek poželjna. Od komplimenata za odeću, preko primećivanja nove frizure do bezrazložne poruke u kojoj piše „Lepa si“... šta god bilo, glavno je da se zbog toga osećate dobro i prekrasno.

3. Smisao za humor

Vaš partner ne mora da bude stand-up komičar, ali morao bi da ima dozu humora. Život može biti težak i potreban vam je neko ko će vam i u „oblačnim“ danima doneti sunce. Svi mi znamo da je smeh najbolji lek, isto tako i u vezi je smeh ključan za kratkotrajno i dugotrajno zdravlje vašeg odnosa.

4. Zna da odabere prioritete

Bez obzira na to koliko je tražen ili zaposlen, on mora naći vremena za vas. Vi morate da mu budete prva osoba na brzom biranju mobilnog telefona i nikad vas ne može ostaviti na čekanju. Ključno je da znate da se možete osloniti na njega za važne i nevažne stvari, uvek. Ovo ne znači da on ne bi trebalo da ima vlastiti život – naravno da ga mora imati. Ovo samo znači da mora voditi računa i o vama.

5. Dobar/odličan seks (u zavisnosti od vaših potreba)

Nema izgovora za muškarca koji ne zna baratati svojim alatom u spavaćoj sobi. Danas postoji toliko literature, filmova, poučnih videa, a i njihove devojke su im spremne da im pomognu i nauče ih ponešto. Seksualno neispunjen život je nikakav život. Ako on nema želje ni volje naučiti šta vas uzbuđuje i čini zadovoljnom u krevetu, vreme je da razmislite o budućnosti vaše veze.

6. Leptirići, još uvek...

Kad ste razdvojeni nekoliko sati ili nekoliko nedelja, bez obzira na razlog, novi susret bi morao biti srećan događaj koji vas ispunjava iščekivanjem i toplinom, čak i nakon toliko godina, bezbroj poljubaca i zagrljaja. Ne mora to biti ono neopisivo uzbuđenje koje je prisutno kada je veza sveža, ali održavanje tog osećanja je dokaz da se oboje trudite da vaša ljubav ostane živa.

7. Sloboda

Sloboda je odličan pokazatelj veruje li vam vaš partner. Sloboda dolazi u mnogo oblika – od onog da smete sa prijateljicama da otputujete negde za vikend, slobodu da odaberete karijeru koju želite, do slobode da imate vremena za sebe. Sve ovo znači da vam vaš partner veruje i daje mesta za vaš lični razvoj.

8. Potpuno prihvatanje

Izvana i iznutra, svaku vrlinu i svaku manu koju posedujete, on bi trebalo da razume i prihvati. Nikad ne bi trebalo da osećate potrebu da budete kameleon i menjate se prema njegovim željama. Vi ste već ono što on treba i želi. Pravi frajer će se ekstra potruditi da se dobro osećate čak i ako imate sopstvene nesigurnosti.

9. Sigurno mesto gde možete biti 100% VI

U zdravoj vezi trebalo bi da se osećate sigurno, slobodno i voljeno, dovoljno da budete vi sami – u svim dimenzijama vašeg bića – sve vreme... Figurativno rečeno – razgolićena bez srama. Pa ako to znači žena koja u odelu jurca ceo dan, a uveče se u trenerci sklupča s knjigom na kauču, onda to tako mora i da bude. A vaš gosp. Savršeni će to, ne samo dozvoliti, već i voleti kod vas.

10. Strpljenje, darežljivost i uvažavanje

Strpljenje znači da se sa napetim situacijama može nositi mirno i produktivno, gledajući na životne izazove kao prilike iz kojih se može nešto naučiti. Darežljivost uma, duha, srca, bogatstva, vremena...čega god, vaš muškarac mora da želi da ih podeli s vama. I na kraju on mora uvažavati vaša osećanja, želje, vreme i ciljeve. Mora voditi računa i o tome kako njegove odluke utiču na vas.

Naravno sve ovo odnosi se i na žene.

 

  • M

    11.11.2010 16:22
    Samo cu reci da...
    ...sam ja nasla jednog takvog
  • jeca

    07.04.2010 12:34
    re
    ja sam ga nasla
  • Dragana

    05.04.2010 12:53
    da ali...
    zene traze tih deset tacaka, ali naravno de naci mister idealnog je nemoguce zato zene od tih 10 tacaka imaju prioritete i traze tri-cetiri tacke, a koje tri-cetiri tacke trazimo upravo i cini razliku medju nasim muskarcima, ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.