Bizarni seks zakoni

Svaka kultura ima svoje običaje, i svaka zemlja ima svoje zakone. Ovo su samo neki od bizarnih seksualnih običaja u svetu.
Svaka kultura ima svoje običaje, i svaka zemlja ima svoje zakone. Ovo su samo neki od bizarnih seksualnih običaja u svetu.

1. Većina zemalja na Srednjem Istoku priznaje ovaj islamski zakon: „Posle seksualnog odnosa sa jagnjetom, smrtni greh je jesti njegovo meso“.

2. U Libanu, legalno je da muškarci imaju seks sa životinjama, ali životinje moraju da budu ženskog roda. Seksualni odnosi sa životinjom muškog roda se kažnjava smrću.

3. U Bahrainu muški ginekolog legalno može da pregleda ženine intimne delove, ali samo ukoliko ne gleda direktno u njih. Za pregled može da koristi samo odraz u ogledalu.

4. Za muslimane je zabranjeno da gledaju genitalije leševa. Ovo pravilo se odnosi i na pogrebnike. Genitalije preminulog u svakom momentu moraju da budu prekrivene ciglom ili parčetom drveta.

5. U Indoneziji kazna za masturbaciju je odsecanje glave.

6. U Guamu postoje ljudi čiji je posao da putuju po zemlji i oduzimaju nevinost devojkama, koje im za to plaćaju. Razlog za to je zakon po kome je devicama zabranjeno da se udaju.

7. U Hong Kongu, legalno je da žena ubije muža ukoliko ju je pravario, ali to mora da učini golim rukama ( s druge strane, muževljeva ljubavnicu može da ubije kako želi).

8. U Kali, u Kolumbiji, žena može da spava samo sa svojim mužem, a prvi put kad se to dogodi, njena majka mora da prisustvuje činu.

9.  U Santa Kruzu, u Boliviji, nelegalno je za muškarca da ima seks sa ženom i njenom ćerkom u isto vreme.

10. U Merilendu, zakonom je zabranjena prodaja kondoma u automatima, osim u jednom slučaju: dozvoljeno je samo u onim uslužnim objektima gde se konzumira alkohol.
  • VT

    13.04.2010 11:17
    Baaaaaa haaaaaa haaaaaaaaaaa haaaaaaaa ...
    Baaaaaaaaahahahahahahahahahahhaahaaaaaaaa!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.