VIDEO: Kupili kuću od 13 kvadrata i od nje napravili čudo

Danski dizajnerski duo Studiomama kupio je kuću u severnom Londonu, a ono što je čini specifičnom je to da ima svega 13 kvadratnih metara.

Ideju za renovaciju dizajneri i osnivači Studiomame Nina Tolstrup i njen suprug Džek Mama pronašli su u uređenju enterijera malih karavana i plovila, kako bi maksimalno iskoristili taj maleni prostor.

Cilj im je bio da naprave fleksibilan životni prostor koji izgleda veći nego što jeste.

Nameštaj koji su koristili je višefunkcionalan, a tonovi se protežu od žute, preko ružičaste do plave boje.

Kako izgleda samo 13 kvadrata kad su prelepo uređeni pogledajte u videu.

  • asi

    27.02.2017 09:41
    Politicari sta cekate?Vidite da se moze,prepolovite svoje kvadrate i uzivajte u savremenom luksuzu.Ostatak vasih kvadrate dajte sirotinji.Pogledajte kako su lep uredili,prakticno je.Nisu vise popularne kuce,vikendice,stanovi od po dvesta i vise kvadrata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin