Udala se greškom za svog dedu

Dvadesetčetvorogodišnja devojka rekla je sudobonosno "da" milioneru koji ima 68 godina, nakon čega se ispostavilo da je u pitanju njen biološki deda.

Naime, njih dvoje su pregledali porodične fotografije i devojka je prepoznala svog oca na njima. Mlada i mladoženja, koji žive u Golden Biču, Majami, želeli su da ostanu anonimni.

Mladoženja je napustio svoju prvu ženu i decu, a kasnije se oženio drugom ženom sa kojom je imao još dece. Ženio se još nekoliko puta, a svoj pretposlednji brak okončao je 2009. godine. Sina iz prvog braka nije video decenijama, a njegovu ćerku je oženio.

Šezdesetosmogodišnji čovek upoznao je svoju novu ženu preko sajta za upoznavanje. "Kad sam je video, imao sam osećaj kao da se znamo od ranije. Super smo se sporazumeli kada smo se zvanično upoznali u restoranu", kazao je mladoženja.

Devojka je objasnila da je bila očajna kad je saznala da je njen mladoženja zapravo njen deda. "Mnogo smo vezani jedno za drugo i ovo užasno saznanje nas neće rastaviti", zaključila je devojka.

  • Nervirach

    07.10.2016 17:20
    Neko od gore se zajebava. Tako joj i treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom