Seksualne poze kojima ćete uticati na pol bebe

Ne postoji garantovan način na koji ćete dobiti dete koje poželite, ali zato postoje brojne poze u polnom odnosu koje će vam povećati šansu za željeni pol bebe.

Postoje dve vrste hromozoma koji su odgovorni za određivanje pola, a iz sperme izlaze na različite načine.

Za začeće devojčice odgovoran je X hromozom, a spermatozoid koji u sebi nosi taj hromozom je mnogo veći i sporiji, ali zato izdržljiviji i živi duže.

Y hromozom je odgovoran za začeće dečaka. Spermatozoid koji nose ovu vrstu hromozoma su mali i veoma brzi, oni ekspresno stižu do jajnih ćelija, ali mana im je što ne žive dugo.

Ukoliko želite da začnete devojčicu, morate da produžite putovanje spermatozoida.

X spermatozoidii su izdržljiviji pa im treba više vremena kako bi došli do jajnih ćelija, zato će na dugom putu oni opstati, dok Y spermatozoid takav put neće izdržati. Zato pokušajte da orgazam vašeg muškarca bude što dalje od vrata materice.

Seksualne poze koje su najbolje da biste dobili devojčicu su misionarski i sedeći položaj u kojem par omota noge jedan oko drugog. Ovakve poze neće dopustiti duboku penetraciju.

Zbog slabe izdržljivosti Y spermatozoida, potreban je položaj koji dopušta duboku penetraciju. Ukoliko želite da začnete dečaka, orgazam muškarca treba da bude što bliže vratu materice.

Na taj način će se smanjiti period vremena, potreban da Y spermatozoid stigne do jajne ćelije.

Položaji koji će omogućiti začeće dečaka su položaji u kojima žena dominira. To su položaji u kojima je žena na vrhu, pa može da kontroliše koliko duboko penis može da uđe. U trenutku orgazma muškarca, žena treba da omogući da je penis što dublje unutra.

Još jedna bitna stvar je da žena treba doživeti orgazam pre muškarca. To će promeniti pH u blizini vrata materice, što odgovara Y spermatozoidu, odnosno onom koji pravi dečaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom