Roditelji zaboravili dete u avionu

Bračni par ostavio je desetogodišnju devojčicu u avionu nakon je bez nje izašao iz letelice, navodi se u izveštaju. Incident se dogodio u južnoj Kini.
Roditelji zaboravili dete u avionu
Foto: Pixabay

Osoblje je pronašlo devojčicu kako spava tokom provere kabine, nakon što je avion iz Čengdua u provinciji Sečuan sleteo na međunarodni aerodrom u Guangžuu u utorak posle ponoći.

Član posade je rekao medijima da se devojčica ukrcala u avion sa roditeljima, ali je tokom leta sedela sama u zadnjem delu aviona. Kada se devojčica probudila, njeni roditelji već su bili izašli iz aviona i sa drugim putnicima se uputili autobusom ka odeljenju za dolaske, navodi se u izveštaju.

Njen otac je rekao da su oni mislili da će im se ona pridružiti na aerodromu u delu za podizanje prtljaga.

Devojčica je predata roditeljima 20 minuta nakon što je pronađena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom