Bogataš platio grupno venčanje za 251 ženu

Indijski bogataš i trgovac nekretninama platio je za 251 siromašnu ženu masovno svečano venčanje na Badnji dan.
Poslovni čovek Maheš Savani masovno venčanje organizovao je u gradu Suratu u zapadnoj državi Gudžaratu za parove hinduiste, ali i one muslimanske i hrišćanske manjine.
 
Savani već niz godina plaća i organizuje venčanja devojaka koje su izgubile oca i ne mogu da plate trošak venčanja. Od 2012. godine Savani je pomogao 969 devojaka da se udaju na takvim masovnim venčanjima.
 
"Imam dva sina i nemam ćerku iako sam uvek želeo jednu", rekao je Savani telefonom iz Surata. "Te devojke su mi poput mojih ćerki, a ja sam im poput poočima i jako me veseli da ih vidim radosne", rekao je i dodao: "Nema ničeg pobožnijeg od Kanyadaana (hinduističkog obreda davanja ćerke u brak) . Ove godine jedan od mojih poslovnih prijatelja, Batukbai Movalija takođe je pomogao plaćajući venčanje."
  • Srećno!

    26.12.2017 08:57
    Neka im je svima srećno i blagosloveno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom