Ova otrovna namirnica izaziva rak

Uzeli ste samo jedan keks pa ste se zaneli i pojeli celu kutiju? Evo objašnjenja.

Iako još nije potvrđeno zbog čega tačno dolazi do nastanka raka, stručnjaci su već utvrdili koje namirnice pogoršavaju stanje i mogu da budu okidači.

Osim prerađevina i sličnih otrova koje svakodnevno unosimo u telo, lekari su se složili da postoji jedna užasna namirnica koju većina nas jede svakog dana, čak i nesvesno - visoko fruktozni kukuruzni sirup.

Caka je u prevelikoj količini šećera koju sadrži, a nalazi se u velikom broju namirnica. Kao što je poznato, šećer je primarni izvor gojenja, a dokazano je i da je naročito opasan i za unutrašnje organe i da može da izazove rak.

Uzeli ste samo jedan keks pa ste se zaneli i pojeli celu kutiju? To je taj glukozno-fruktozni sirup koji vas tera da jedete još i još šećera, da nikada ne prestajete. Proizvođači ga koriste jer je dosta jeftiniji od šećera, a vi ako želite da ga izbegnete, obavezno čitajte deklaracije i sastav hrane koju jedete.

  • Dragana

    15.05.2016 14:25
    ...preteraste ga!
    Stvarno je više dosta! Ne postoji ni jedna, JEDINA namirnica koja po analizi razno raznih stručnjaka ne izaziva rak!
    Prevršiste svaku meru!
    Jedino što se može pročitati u novinama o hrani je "Ovu namirnicu obavezno izbegavajte!"; " Od ove namirnice ćete dobiti rak!"....pa onda o toj istoj namirnici druge novine objave članak "Nećete verovati, koristila je ovu namirnicu dve nedelje i izlečila rak!".
    Šta jesti? Mleko-štetno! (Od njega se dobija rak-najnovija istraživanja!!!) Od mleka se prave storine raznih prizvoda. Logično je da ćete i njih izbegavati! Onda idemo dalje-sve mesne prerađevine su štetne i izazivaju rak-slanina (!?!?!?) kobasice...Meso izaziva rak...
    Jedem sve!!! I ne mogu da zamislim život bez mleka i mlečnih proizvoda.
    Samo mi žao onih homofobičara koji vam slepo veruju!
    Ne bi me začudilo da jednog dana ugledam nekog kako pase travu...
    STRAŠNO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.