Sve više muškaraca injekcijama "pegla" bore na testisima

Poznato je da muškarci vode računa o svom fizičkom izgledu u gotovo istom obimu kao i žene, ali o tome ne pričaju previše.

Ipak, svi oni koji su zainteresovani za održavanje lepote, sigurno znaju da se pojavio botoks za testise, piše Mirror.

Muškarci nisu poznati po tome da se tako lako izlažu plastičnim operacijama i kozmetičkim tretmanima ovog tipa, ali tokom poslednje decenije broj onih koji su ulepšavali svoje mošnice se udvostručio.

Injekcije botoksa nisu jedini način za zatezanje kože testisa, ali su u poslednje vreme najpopularniji.

"Samo tokom poslednje godine, broj muškaraca koji su se podvrgli ovom tretmanu u našoj klinici se duplirao, a veliki broj muškaraca se raspituje o efektima ove metode", kaže Mark Norfolk, direktor klinike "Transform".

Botoksiranje testisa se ne odražava pozitivno samo na osvežavanje i podmlađivanje kože, već same mošnice deluju veće, a i umanjuje se znojenje u intimnoj regiji.

Ipak, postoje i neki rizici zbog ovog zahvata. Nedostatak znojenja zadržava toksine u organizmu, što vremenom može da postane ozbiljan zdravstveni problem.

Umanjivanje bora ne znači automatski i rešenje svih problema sa kožom, odnosno, botoks ne rešava problem viška kože na mošnicama.

  • Zivan

    25.09.2016 22:25
    U poslednje vreme mladjane devojke vole egzotiku, malo skrušane testise. Dakle, dedice ne placajte velike svote doktorima, većse usmerite na izrazito mlade ženske...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.