Umesto silikona, doktor joj u grudi ubrizgao svinjsku mast

Dvadesetdevetogodišnja S. V. zamalo je umrla zbog uvećanja grudi.
Ona za "Alo" priča kroz kakav je pakao prošla zbog lekara koji joj je umesto sterilnih implantata u grudi ubrizgao običnu svinjsku mast.
 
"Želela sam da stavim silikone, ali jedna devojka koja je već išla na intervencije me je savetovala da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog lekara. Bilo mi je čudno što me je primio u svom stanu u Beogradu, ali mi je pokazivao neke stranice na internetu i ubedio me je da je vrhunski hirurg i da treba ubrizgam masno tkivo.
 
Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je samo da ne brinem. Pritom, "operaciju" je izveo u sopstvenom stanu. Mesec dana je sve bilo u redu, a onda su počele da me bole grudi. Dobila sam ogroman otok. Odmah sam ga pozvala, a on je konstatovao da imam upalu i špricem mi je vadio gnoj iz grudi. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar ozbiljnija nego što sam mislila i da je vreme da potražim pomoć kod drugog lekara", priča S. V. za "Alo".
 
Estetski hirurg dr Borko Đorđević ističe da je devojka bila u veoma teškoj situaciji kada je stigla kod njega.
 
"Došla je kod mene sa puno čvorova po žlezdanom tkivu, sa temperaturom i znacima sepse. Nakon smirivanja sepse, u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled supstance pokazao je da materija ima Ph mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak", objašnjava dr Đorđević za "Alo".
  • Predrag

    18.11.2016 09:31
    A "doktor"?
    Ok, devojka bez mozga... a da neko malo spomene ovu sramotu za medicinu? Treba ga u zatvor poslati na duze vreme da bude primer buducim narastajima nadrilekara?
  • dobrotvorka

    15.11.2016 20:48
    kompatibilnost
    Poznato mi je (a i većini) da svinja ima najsličniji organizam našem-ljudskom i da naučnici pokušavaju da proizvedu ljudske organe u telu svinje...
    Ako im uspe sa sivim ćelijama- DEVOJKO, PRIJAVI SE, to ti je potrebnije od silikona.
  • Jovan

    15.11.2016 11:31
    Pa, ćurko jedna! Ne opravdavam ovog kriminalca, ali je l' ti ikad palo na pamet da se takve operacije ne obavljaju U NEČIJEM STANU?! Šta sve ove devojke neće probati ne bi li privukle pažnju delovima tela, pošto očigledno ničim drugim ne mogu da privuku pažnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.