VIDEO: Najnovija metoda mršavljenja - gutanje balona

Ako vaša borba s kilogramima još nije dala rezultate, mučite se, ali vam i vaš karakter baš ne da da se približite svom cilju, a neka drastična operativna metoda vam ni ne pada na pamet - možda će vas razveseliti ova prezentacija.

Obalon je balon koji pojedete, koji se naduva u želucu i tako vam pomaže u mršavljenju, sa stalnim osećajem sitosti. Balon je siguran, neće pući, a može se izvaditi nakon nekoliko meseci, kada ostvari svoju svrhu.

Obalon je prezentovan na stranicama INSIDER science-a, odakle i prenosimo video, u kojem stoji kako je reč o novom proizvodu čija je funkcija kratkotrajna, ali donosi dobre rezultate.

Pacijent koji se odluči na tu neoperativnu metodu treba pod nadzorom lekara da proguta balon, lekar ga potom naduva, a kada se namesti u želucu, moguće je koristiti i po nekoliko balona istovremeno.

U ovom slučaju lekari su pacijentu stavili čak tri balona, u periodu od tri meseca, a nakon šest meseci izvadili su sva tri, takođe bezbolnom metodom.

Pacijenti u proseku uz pomoć Obalona gube oko sedam kilograma, ali balon sam može "podneti" teret skidanja i do 25 kilograma. Ali, nažalost, čak i s tom novom metodom mršavljenje neće biti garantovano ako uz balon ne pazite šta jedete i koliko se krećete. Tu ulogu jednostavno niko drugi ne može da odradi umesto vas.

Ali sam osećaj sitosti zaista bi trebalo da pomogne svakome ko želi da se reši nakupljenog sala.

Ova metoda košta između 6.000 i 9.000 dolara, trenutno je dostupna u Americi.

  • kupus

    02.07.2017 02:47
    Proslo najavljenih mesec dana, da se ja javim, mozda neko jos i procita ovo...

    Daklem, od tada sam smrsao jos 1 kilogram. Zbog kojekakvih vrucina i zezancija u privatnom zivotu nisam imao snage za seckanje kupusa.

    Nisam odustao od ideje, ali malko ce sacekati.

    Svaka dijeta pocinje od sutra....

  • kupus

    30.05.2017 14:02
    Proslo nedelju dana, ja smrsao jos pola kilograma, iako je bilo par beskupusnih dana (dakle, uobicajeno prezderavanje).
    Tek, nastavicu ovako, videcemo sta ce ispasti.

    @tikvica
    ...i paradajz, papriku, boraniju, luk itd. Slazem se.
    Ja sam se odlucio za kupus - kad vec pominjes volju : )

    Naime, kupus se samo nasecka, ne mora da se kuva, nije potrebno previse volje za pripremanje, nije pun ugljenih hidrata...

    Sto se tice volje da se sve to strpa u sebe (umesto balona, kisele vode, upijaca masti, pantljicara i ko zna cega sve ne), obicno uz taj kupus ide (u malim kolicinama, tragovima takoreci) tunjevina, paradajz, paprika, prelivi, hleb (npr. Tonus) i/ili kiselo mleko. I naravno, to se jede PRE glavnog obroka : )
    Cesto i umesto njega, vec kako ispadne.

    Za nekih mesec dana cemo videti kakav je efekat; objavicu rezultate ovde.
  • tikvica

    28.05.2017 17:21
    podrška kupusu
    bravo za kupus! ne treba zaboraviti ni tikvice, karfiol, pasulj, pa i krompir, samo bez ili sa minimalno hleba.
    i naravno VOLJA kao KLJUČ !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.