Život
18.08.2010.
11:16 > 11:21
Britanski naučnici razvili su test za meningitis koji pomoću krvi ili pljuvačke može otkriti infekciju u roku od sat vremena ili manje.
  • Dr Petrović

    23.08.2010 06:58
    Spinovanje!
    Konstantntno trpimo pokušaje spinovanja i okrivljavanja bakterija za bolesti: od 10 triliona ćelija koje žive u našem telu, samo 1 trilion je našeg porekla, ostalo su bakterije i dr. Svako ima u sebi sve bakterije iz okruženja. Najveća filozofija je kako ostaviti svoj pametni imuni sistem da radi svoj posao miru i drži bakterije pod kontrolom.
    ŠEĆER, glukoza je faktor koji kod dece već posle 1 Cola-soka, parčeta torte, čokoladice, sladoleda... toliko zasiti imuni sistem da on u narednih 10h radi sa svega 5% kapaciteta!!! 95% vojske ostaje raspušteno i uspavano. Ukinite slatko, postaćete zdravi! Proterajte šećer iz domova, vrtića, škola...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna