Autor: Blic/ Foto: Printscreen

Život
25.03.2017.
19:37
Burek sa eurokremom i plazmom, sa pečenim paprikama i fetom, zatim pita sa kobasicama i kiselim kupusom ali i sa kolenicom nisu više najkreativniji specijaliteti, od kada je jedna pekara u Beogradu počela da pravi nesvakidašnji gurmanluk - pitu sa ćevapima.
  • mesozder

    25.03.2017 22:05
    Vegani paljba sa ovih vesti smarate, ziveo burek s cevapima!
  • Miris pite

    25.03.2017 21:52
    Detinjstvo
    Pita sa pečenim paprikama i zrelim sirom postoji odavno, i pravi je delikates!
    Ideja: ćevapi + kajsija ili u vreme posta sutlijaš + ribizla...
  • Veganka

    25.03.2017 21:47
    @Nar
    To na slici je šimpanza, a šimpanze nisu isključivi biljojedi. Jedu 90% biljne hrane, ali i 10% insekata tj. životinja. Trebao si staviti sliku gorile, one jedu isključivo biljnu hranu.
    Leševe stare danima, mesecima i godinama jedu samo bakterje i ljudi nekrovori.
    To čak ni lešinari ne jedu.
  • Minja

    25.03.2017 21:39
    dokle više?
    Stalno neki lešožderski recepti. Pita od kancera. Dokle ćete više da trujete ljyde??
  • Nar

    25.03.2017 21:19
    @Veganka
    https://s14.postimg.org/h5l3ayx2p/vegani.jpg
  • Veganka

    25.03.2017 19:53
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    Tzv. "Brazilska" pita sa mlevenom truleži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna