Novosadski informativni portal 021

Život

Prostitutke spremne za početak Mundijala

Za razliku od organizatora, koji možda neće biti spreman za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje počinje 12. juna, brazilske prostitutke već su spremene za nadolazeći događaj zbog kojeg će u njihovu zemlju pohrliti turisti iz raznih zemalja sveta.

Prezrela banana najzdravija

Svi vole banane, ukusne su, hranjive i pune kalijuma. Da li ste se ikad zapitali u kojem stadijumu zrelosti su one najbolje za zdravlje? Evo rezultata zdravstvenog istraživanja sprovedenog u Japanu.

Šta kada hrani istekne rok trajanja?

Prođe li mu rok, meso i sladoled svakako bacite, riba neće praviti probleme mada neće biti ukusna, a paradajz bacite samo ako se pojavi plesan ili miris alkohola.

Postanite profesionalac u erotskoj masaži

Masaža može da dovede do duge noći, pune erotskog i seksualnog uzbuđenja. Ako naučite kako da je sprovedete u delo, postaćete majstor za telo i povećati ljubavničke sposobnosti.

Gojazni "osvajaju" svet

Broj gojaznih osoba rapidno raste u čitavom svetu. Prema novoj međunarodnoj studiji, broj gojaznih raste kako u razvijenim tako i u zemljama u razvoju. I u Srbiji je, prema ovoj studiji, čak 55,6 odsto osoba gojazno.

U Srbiji se smanjuje broj pušača

Kontrola upotrebe duvana najefikasnije može da se sprovede preko mera koje direktno smanjuju potražnju za njim, ocenili su stručnjaci povodom Svetskog dana bez duvanskog dima, koji se danas obeležava pod sloganom "Povećanje poreza na duvan".

Izumeo potpuno drugačiji kondom

Amerikanac Čarls Pauel izumitelj je novog kondoma za koji tvrdi da je čvršći, sigurniji i da omogućava muškarcu veći stupanj osetljivosti.