Novosadski informativni portal 021

Život

Kad njemu nije do seksa...

Iako mnogi još uvek misle da su muškarci uvek za seks, u današnje vreme dosta žena se pita zašto njihovi partneri odbijaju seks. Šta je to zbog čega nekim muškarcima seks u braku nije više toliko privlačan kao na početku veze?

Jezik detektuje i ugljene hidrate?

Istraživači su otkrili da jezik pored detektovanja slatkog, kiselog, slanog, ljutog i gorkog, može da oseti i ugljene hidrate, nutrijente koji se razlažu u šećer i formiraju naš glavni izvor energije, piše "Huffington Post".

Leče astmu gutanjem žive ribe

Uprkos sve bržem napretku nauke, u mnogim krajevima širom sveta narodna medicina i dalje ostaje popularni način lečenja pojedinih bolesti.

Šta je pojelo veliku belu ajkulu?

Misteriozna životinja koja je ubila i pojela 2.7 metara dugu veliku belu ajkulu je super-predator kog se plaše čak i najkrvoločnije životinje poput velike bele ajkule.

Kakvi su muškarci širom sveta?

Počinje sezona letnjih odmora i putovanja. Saznajte gde vas kakvi muškarci očekuju. Evo šta o muškom karakteru kažu urednice magazina "Kosmopoliten" širom sveta.

Ispovest jedne muške device

Ja sam dokaz da normalni muškarci mogu da vode život bez seksa. Ukoliko se i vama prvi put još nije desio, nemojte da se osećate posramljeno, ili usamljeno, piše Rej Gutz za sajt Salon.

Tajne bolesti stomaka

Ukoliko imate tečnu stolicu koja traje duže, povremenu, povišenu temperaturu i bolove u stomaku, znak je da bi trebalo da posetite lekara.

Hranom s poda protiv alergije?

Jedenje hrane koja nam je ispala na pod, držanje psa i redovno ljubljenje sa familijom i prijateljima, najbolji su način da se izborite sa alergijama, tvrde imunolozi.