Novosadski informativni portal 021

Život

Vrela kupka baš i nije najzdravija

Eksperti upozoravaju da potapanje u hotelske kade, nakon napornog dana možda zvuči kao dobar način za relaksaciju ali zapravo je veoma opasan zato što može da izazove razne bolesti.

Saveti za ublažavanje gladi

Osećaj gladi ne znači uvek da je našem organizmu potrebna hrana, problem može biti drugačije prirode, emocionalne. Postoji nekoliko saveta koje će vam pomoći da prevaziđete nekontrolisanu potrebu za hranom.

5 novih destinacija koje ćete želeti da posetite

Ukoliko vam ideja da posećujete manje popularna ali uzbudljiva mesta zvuči privlačno, onda možete biti deo sve veće grupe putnika koji su u potrazi za neobičnim i neistraženim širom sveta, piše Hafington Post.

Rešite problem masne kose

Ukoliko imate problem sa čestim mašćenjem kose i morate da je perete svaki dan kako bi izgledala uredno, pročitajte šta možete da uradite kako bi sprečili ovaj problem.

Nije važno kada jedemo, nego jesmo li gladni

Večernji užici u frižideru obično su strogo zabranjeni, a to nam već u detinjstvu ne dozvoljavaju majke da bismo lakše zaspali, a nakon toga nas time muče nutricionisti govoreći kako veče i noć nisu vreme za jelo.

Mirisi za bolje raspoloženje

Mirisi imaju čudesnu moć i za tren mogu da poprave ili pokvare rasploženje. Zato ne čudi što je razvijena cela filozofija lečenja mirisima, aromaterapija. Pitate se kako da popravite raspoloženje mirisom?