FOTO: Brazilac imao 10 operacija da bi izgledao kao Azijat

Plavokosi belac iz Brazila toliko je želeo da liči na Azijata da se operisao čak 10 puta.
Plavokosi belac iz Brazila toliko je želeo da liči na Azijata da se operisao čak 10 puta.

Tokom godinu dana boravka u Južnoj Koreji, u okviru studentske razmene, 25-godišnjak, koji se predstavlja kao "Sijan", toliko je zavoleo korejsku pop-muziku i serije da je postao opsednut idejom da izgleda kao lokalni stanovnici.  "Stavio bih prste na slepoočnice i povlačio kožu kako bih iskosio oči. Želeo sam tako da izgledam", ispričao je Brazilac za list "Zero ora".

Fasciniran kosim očima i tamnom kosom ljudi iz Južne Koreje, Sijan je potrošio više od 3.000 dolara za 10 plastičnih operacija, posle kojih danas i sam neverovatno liči na Azijata. "Mislim da sam postigao cilj, samo da mi još otoci splasnu", kaže on.

Momak, čije je pravo ime Maks, zadržao je od svog nekadašnjeg izgleda samo nos. Osim što je promenio oblik očiju, Sijan nosi tamna kontaktna sočiva i farba kosu u crno.

"Bez obzira na to koje si vere, da li veruješ u reinkarnaciju ili ne, imaš samo jedan ovakav život i treba da budeš ono što želiš", napisao je on, komentarišući negativne reakcije na Fejsbuku.

On kaže da je od 19. godine fasciniran životom u Južnoj Koreji i da ga je otac podržao u njegovoj odluci, dok majka nije imala baš mnogo razumevanja.

  • 04.06.2014 18:42
    Crni, sinko, šta uradi!?
  • Mirko

    04.06.2014 14:20
    @anonymus

    Ljubomoran?
  • xy

    03.06.2014 16:41
    Ne izgleda kao Azijat nego kao voštana lutka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.