Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Mađarska će ipak ukloniti postere protiv Džordža Sorosa

Mađarska vlada je danas najavila da će ukloniti sve postere s likom američkog milijardera, Jevrejina rođenog u Budimpešti, Džordža Sorosa do 15. jula, tri dana pre planiranog sastanka izraelskog premijera Benjamina Netanijahua i njegovog mađarskog kolege Viktora Orbana u mađarskom glavnom gradu, javljaju izraelski mediji.

Facebook uvodi oglase i na Messenger

Nakon što je Facebook svoju mobilnu aplikaciju razdvojio u dve - Facebook i Messenger, sada je kompanija odlučila da iskoristi Messenger kao još jedan kanal za plasiranje oglasa.

VIDEO: Novi snimak tuče na Zakintosu

Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana.

Uhapšeni zbog krađe zlatnika teškog 100 kilograma

Specijalne jedinice nemačke policije izvršile su raciju u nekoliko stanova u Berlinu i uhapsile dvoje osumnjičenih za krađu 100 kilograma teškog zlatnika iz jednog od najpoznatijih muzeja u gradu ranije ove godine.

Novo suđenje u slučaju imovine KBC "Dragiša Mišović"

Viši sud u Beogradu saopštio je danas da je ukinuo rešenje prema kojem je Kliničko-bolnički centar "Dragiša Mišović" dužan da naslednicima placa koji je bolnica svojevremeno kupila, isplati milion evra i predmet vratio na ponovni postupak.

Željko Sertić savetnik u Razvojnoj agenciji Srbije

Bivši ministar privrede Željko Sertić ostaće u Razvojnoj agenciji Srbije (RAS), a Vlada Srbije je za vršioca dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije (RAS) imenovala Radoša Gazdića koji je u RAS-u bio direktor sektora za strateška ulaganja, objavljeno je u Službenom glasniku.

Previše evra na iskrivljenom tržištu

Prekomerno štampanje evra nije podstaklo inflaciju do podsticajnih 1,7 odsto na godišnjem nivou, ali je kamate snizilo sasvim blizu nule i tako ugrozilo štednju, osnov lične finansijske sigurnosti.