Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

FOTO: Vanredna vežba u Vojsci Srbije, snage na visini zadatka

Proverom snaga za intervenciju ka ugroženim objektima iz dela jedinica Komande za obuku i vežbovnim aktivnostima na aerodromu Kovin, danas je završena trodnevna, vanredna i nenajavljena provera sposobnosti dela stalno zadejstvovanih snaga i snaga za hitno reagovanje Vojske Srbije.

Skot: Ne vidim problem da Vulin bude ministar odbrane

Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas da nije razgovarao sa zvaničnicima Srbije o tome ko bi mogao da bude ministar odbrane u novoj vladi i dodao da namerava u potpunosti da podrži Anu Brnabić na čelu nove vlade.

Šabić: Umesto jarbola se može kupiti magnet za neku bolnicu

Poverenik zа informаcije od jаvnog znаčаjа i zаštitu podаtаkа o ličnosti Rodoljub Šаbić izjavio je danas da zastavu Srbije ne voli i ne poštuje ništа mаnje nego predsednik Aleksandar Vučić, аli dа ona ne morа dа visi s jаrbolа, umesto kojeg se, kako je ocenio, može kupiti mаgnetnа rezonаncа zа neku bolnicu, ili "nešto slično, smisleno".

"Gej premijerka na čelu proruske vlade"

Buduća srpska premijerka Srbije predložila je za ministra odbrane tvrdo proruski orijentisanog zvaničnika i time raspršila nade Zapada da njen izbor označava zaokret od uticaja Moskve, ocenjuje danas agencija AP.