Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Obustavljen postupak protiv TV Pink

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) obustavilo je postupak za ukidanje emisije "DNK" na TV Pink i oduzimanju dozvole za emitovanje signala tom mediju sa nacionalnom frenkvencijom, koje je zatražilo više od 70 organizacija civilnog društva.

Više od 450 žrtava vrućine u Pakistanu

Više od 450 osoba je umrlo zbog visokih temperatura koje su pogodile Karači, najveći grad u Pakistanu, i druge oblasti u južnoj provinciji Sind, saopštili su danas tamošnji zvaničnici.

Protesti u Jermeniji zbog cene struje

Više hiljada ljudi blokiralo je centralnu aveniju u Jerevanu u znak protesta zbog poskupljenja električne energije, a demonstracije su okončane rano jutros posle intervencije policije.

Više od 1.000 uhapšenih zbog pedofilije

U Sjedinjenim Američkim Državama uhapšeno je 1.140 osoba na osnovu optužbi za seksualno uznemiravanje dece kao deo nacionalne akcije za zaštitu dece, saopšteno je iz američkog ministarstva pravde.

Sinoć vraćeno 400 migranata u Makedoniju

Ministar za rad, zapošljavnje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksadar Vulin izjavio je danas da je granica zemlje čuvana i da je sinoć oko 400 migranata vraćeno u Makedoniju.

Novi sastanak o izlasku Grčke iz krize u sredu

Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je sinoć da će se ministri finansija evrozone ponovo sastati u sredu, kako bi postigli konačan dogovor o izlasku Grčke iz krize, uoči samita lidera EU u četvrtak.

Banka ograničila radno vreme na "samo" 17 sati

Menadžment grupacije "Goldman Saks", jedne od najvećih banaka na svetu, odlučio je da ograniči radno vreme pripravnika na 17 sati, nakon što je jedan od zaposlenih u "Meril Linču" preminuo zbog napada izazvanog premorom.