Za razvoj sporta u Vojvodini 103 miliona dinara

Uprava za kapitalna ulaganja dodelila je 103 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje projekata za razvoj sporta.
Uprava za kapitalna ulaganja dodelila je 103 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje projekata za razvoj sporta.

Sredstva su namenjena za finansiranje i sufinansiranje kako projekata izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije, adaptacije i sanacije sportskih i školskih sportskih objekata tako i za projektovanje i postavljanje balon-hala sportske namene i opremanje sportskih i školskih sportskih objekata u javnoj svojini na teritoriji Vojvodine, uključujući i nabavku sportskih sprava i rekvizita.

Novi Sad je, prema javnom konkursu, dobio skoro dva miliona dinara za postavljanje reflektora u SC "Slavija" u Graničarskoj ulici.

Prema javnom konkursu, oko devet miliona je dobila opština Bački Petrovac za opremanje školske sportske hale, a opština Bač je dobila skoro pola miliona za opremanje sportske hale u OŠ "Vuk Karadžić" i 3,4 miliona za opremanje sportske hale.

Opština Kikinda je dobila 15,4 miliona za dogradnju sportske hale u OŠ "Gligorije Popov".

Opština Vrbas je dobila 5,7 miliona dinara za uređenje sportske hale u OŠ "Branko Radičević" u Ravnom Selu i 3,1 milion dinara za opremanje sportske sale u istoj školi.

Opština Ruma dobila je preko 630.000 dinara za bolje uslove za sportsku nastavu u školama u gradu, a opština Odžaci dobila je 1,5 miliona dinara za sanaciju poda hale u Sportsko-poslovnom centru.

Odluka o dodeli sredstava objavljena je na sajtu Pokrajinske vlade.

  • Cane

    10.07.2015 06:41
    Kanabe
    Šta će nam Fond za "kapitalna" ulaganja, kad pare troši pokrajinski sekretarijat. Demokratski fond platio je ligaškom sekretarijatu da troškari uoči i za vreme izbora da Čanak ne ode ponovo na kanabe.
  • 23.06.2015 14:09
    Koliki je Bokanov deo za Zavičajne igre?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina