Poginuo kompozitor muzike za "Titanik"

Kompozitor Džejms Horner poginuo je u ponedeljak ujutru, kada se njegov avion srušio na teritoriji južne Kalifornije.

Kompozitor Džejms Horner poginuo je u ponedeljak ujutru, kada se njegov avion srušio na teritoriji južne Kalifornije.

Njegova sportska letelica "S-312 Tucano" imala je probleme sa motorom, nakon čega se srušila oko 150 kilometara južno od Los Anđelesa.

Horner (61) je dobitnik dva Oskara za čuvenu muziku u blokbasteru "Titanik" iz 1997. godine, koju je otpevala kanadska pevačica Selin Dion. Takođe, osvojio je dva Zlatna globusa i dva Gremija za svoj rad na čuvenom fimskom hitu Džejmsa Kamerona, sa kojim je sarađivao i na "Avataru".

"Izgubili smo fenomenalno osobu ogromnog srca i neverovatnog talenta. Hvala ti za svu podršku i vidimo se jednog dana", napisala je njegova lična asistentkinja Silvija Paticija. Poruke brojnih kolega i prijatelja prosto su okupirale društvene mreže, na kojima je čitav Holivud izrazio svoje saučešće zbog smrti kolege.

  • :(

    23.06.2015 14:24
    ...
    veliki umetnik, sjajna muzika. slava mu.
  • Andrija Šrek

    23.06.2015 14:05
    ??
    Sjajan kompozitor...velika šteta.
    A kako to ta Silvija misli "videćemo se"?
    Pa čovek je poginuo, mrtav je, nema ga više?!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet